avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare CIM

Din momentul in care a fost emisa decizia de incetare a CIM cu art.81 al (4) si (5) mai poate fi modificata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: absalom34 , utilizator 14:40, 10 Septembrie 2016
Alin.7 al art.81 C.mun,. prevede clar situatiile de incetare a c.i.m. ...alin.1 prevede clar definitia demisiei, nu scrie in cuprinsul lui ca se inceteaza c.i.m.

art.81 C.mun.
...
(7) Contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz sau la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv.
....
Este opinia dvs !
Bazata pe textul de lege si pe practica.
Poate ar fi cazul sa vedem si alte opinii in acest caz ! Am incetat cim cu 81(1) nu am intampinat nicio problema in practica si atunci ?
In ReviSal exista incetarea CIM-ului cu art 81.1 !

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Demisie articol din codul muncii mariamarineci mariamarineci Buna ziua, In ce conditii poate inceta un cim conform art 55 lit b si in ce conditii poate incetat conform art 81 al 7? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate ... danut30 danut30 Buna ziua. Sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate de 3 ani. Doresc sa-mi depun demisia cu acordul partilor. Mentionez ca am foarte multe ore ... (vezi toată discuția)