avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Tranzactie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Tranzactie intracomunitara

Buna ziua !
O firma din Romania, poate achizitiona de la o firma din UE , un autovehicul in valoare de 6500 euro , fara a fi inscrisa in Registrul Operatorilor Intracomunitari ? Mentionez ca cele doua firme sunt platitoare de tva.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:39, 16 Septembrie 2016
Nu. Trebuie ROI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna tva intracomunitar? mihaela_simi mihaela_simi Intentionez sa imi deschid un magazin online prin care voi vinde produse achizitionate din UE. Am inteles ca trebuie sa ma inregistrez in Registrul ... (vezi toată discuția)
Import din ue i.i. neplatitoare de tva tereziareka tereziareka Buna ziua, Am facut un import de produse din UE, Ungaria, firma de la care am importat bunurile mi-a facturat cu TVA-ul din Ungaria, am un I.I. neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva- cum facturez? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Daca o firma este neplatitoare de TVA, si furnizeaza servicii si marfa firmelor din Romania dar si din strainatate, cum va factura serviciile ... (vezi toată discuția)