avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, mama mea a deschis la judec succesiunea dupa moartea parintilor, la actiunea introdusa de ea s-au comunicat 25 zile ptr depunerea intampinarii, intrebarea este: s-a depus intampinare la 8 zile dupa expirarea celor 25 zile legale, ea trebuie sa depuna constatie in 10 zile sau la primul termen se tine cont de catre instanta ca este depasit termenul de introducere? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:22, 10 Septembrie 2016
Se invoca la termenul de judecata acest aspect.
Îl puteți invoca în răspunsul la întâmpinare dar e vorba de probe în primul rand și nu de înlăturarea apărările din întâmpinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, am primit o comunicare de dare in judecata, in calitate ... aaaalinuta aaaalinuta SUCCESIUNE, Am primit o comunicare de dare in judecata, in calitate e parat, intr un proces de succesiune, care se va dezbate dupa 20 ani, iar in acea ... (vezi toată discuția)
Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)