avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inscriere copil care nu are schema de vaccinari la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inscriere copil care nu are schema de vaccinari la cresa de stat ca

Buna ziua! Am si eu o intrebare, refuzul de a primi in cadrul cresei a unui copil care nu este vaccinat este legal? Pentru a beneficia de inscrierea in cadrul unitatilor de invatamant din Romania este obligatorie prezenta intregii scheme de vaccinare conform legislatie din Romania? Va rog doar din punct de vedere legal, lasand deoparte celelalte polemici pro si anti vaccinare. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vaccinarea obligatorie a copiilor giussy giussy Buna ziua, As vrea sa va cer sfatul intr-o problema. Cat de \"obligatorie\" este de fapt vaccinarea obligatorie a copiilor (faimoasa schema obligatorie de ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere cresa-copil vaccinat partial luk1 luk1 Buna ziua, am un baiatel de 1 an si 7 luni pe care am vrut sa-l inscriu la cresa de stat, el fiind vaccinat partial. Directoarea cresei ne-a spus ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)