avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... refuz inscriere cresa-copil vaccinat partial
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

refuz inscriere cresa-copil vaccinat partial

Buna ziua,
am un baiatel de 1 an si 7 luni pe care am vrut sa-l inscriu la cresa de stat, el fiind vaccinat partial. Directoarea cresei ne-a spus ca daca nu are schema completa de vaccinare nu il va primi in colectivitate, deoarece au adresa de la SANEPID sa nu primeasca copii nevaccinati.
Tinand cont ca in momentul de fata este doar un proiect de lege privind vaccinarea obligatorie, are dna directoare dreptul de a ne refuza inscrierea?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
luk1, utilizator
Cel mai recent răspuns: luk1 , utilizator 12:34, 20 Februarie 2018
Este cresa de stat?
Da, este cresa de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nevaccinat in colectivitate mamadecopil mamadecopil Buna ziua. Am luat hotararea de a refuza vaccinurile \"obligatorii\" recomandate de ministerul sanatatii, in baza art. 13 din Legea pacientului (46/ 2003) si ... (vezi toată discuția)
Vaccin - refuz, consecinte Ionitamirela78 Ionitamirela78 Buna seara, As vrea sa știu dacă am dreptul de a refuza vaccinare fetitei mele cu vaccinul antipoliomelitic, este campania Vaccinări in școlii si ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la cresa lipsa vaccinari sidor_m sidor_m Buna ziua. Am un copil de 2 ani impliniti, inscris din timp si acceptat la cresa in prima faza. Nu a fost vaccinat niciodata si nu intentionez sa ... (vezi toată discuția)