avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o problema

daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe parintii nu-i mai intereseaza ,eu nu mai stau la ei ci stau pe strazi nu as putea pleca in afara???????????????????????????
am nevoie urgent de raspuns!va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 20:22, 25 August 2009
si unde se afla centrul asta
?
problema e ca nu pot merge la un centru,pt ca vor iesi conflicte mai mari decat sun....de la centru se va apela la protectia copilului s asa mai departe................
delia m a scris:

si unde se afla centrul asta
?

Directia Protectia Copilului
Director General Adjunct – Nicolae Gorunescu
Adresa: Sos. Orhideelor nr. 2D, sector 6
Telefon/Fax: 021/3176311; 021/3176312; 021/3176314
Statie RATB: Regie; Linii: 8, 11, 12, 35, 47, 105
Totusi, poate reusesti sa vorbesti cu parintii tai; chiar daca ei sunt suparati, sunt sigura ca ei te iubesc chiar daca uneori nu stiu sa-ti arate....
Delia, in situatia ta, un compromis tot trebuie sa faci. Nu vrei sa stai nici acasa, pentru ca esti batuta, nu faci nici plangere pentru ca nu vrea mama, nici la centru nu vrei pentru ca afla autoritatea tutelara.....
In acest caz, mai rabda 2 ani si apoi traieste-ti viata asa cum iti dicteaza constiinta si dupa cum te tin puterile.
Cred ca ai primit mai multe sfaturi decat oricine altcineva, dar daca nu vrei sa fii ajutata, ramai in aceeasi situatie in continuare. Noi, cei de pe avocatnet, ti-am acordat sfaturile noastre. Urmeaza ca tu sa decizi!

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! adelina2008 adelina2008 Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore? (vezi toată discuția)
Minora de 13 ani fugita, politia refuza sa ajute dorobantuemilia dorobantuemilia buna ziua. ma numesc Emilia. locuiesc cu sotul in Germania. de mai bine de 6 luni, mama mea are probleme cu sora mea de 13 ani care tot pleaca de acasa ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie Sp3edy Sp3edy Buna. sunt nou pe forum si nu stiu daca postez bine asa ca sa nu "tipati". Problema este in felul urmator. Un cetatean Roman minor este tinut de catre ... (vezi toată discuția)