avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PV-contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PV-contraventie

Poate fi martor asistent la un proces o persoana implicata direct in conflict? Si apoi citata ca martor?
Care este rolul acestuia?
De ce Raportul de la Politie intocmit de agentul constatator este intocmit pe data de 10-10-2013 dupa aproape un an de la intocmirea PV-verbal,respectiv pe 29-11-2012, dupa ce am depus contestare la PV la Tribunal?
De ce la 7zile de la intocmirea PV, cand am fost la Politie nu am fost informat ca am primit amenda,sa pot depune contestatie in 15 zile,cum este legal?
De ce Politia la proces,sublinieaza faptul ca,in situatia in care reclamantul adica eu,solicit administrarea probei testimoniale se opune ascultarii persoanelor care intra sub incidenta art315Cpr.civ. adica baiatul meu care era minor, in schimb pune martor o persoana care era implicata direct in conflict si pt care am solicitat interventia Politiei?
Din declaratia martorului asistent (cel reclamat e mine) rezulta ca as fi avut un conflict cu soacra lui, ca as fi facut poze masinii Politiei care era pe un drum public nu era nici un semn care interzicea asta, insa din raportul Politiei nu reiese ca am fost in conflict cu soacra lui ci din contra cu el,direct!
Daca am sunat la 112 pt ca nu am stiut nr sectiei de Politie politistul de proximitate nu a venit prin cartier de ani de zile,sa afle problemele noastre, echipajul a venit dupa 35min.,am spus la centrala112 ca nu e crima sau ceva grav de tot, numai ca martorul ma amenintat cu drujba pe mine si pe baiat, am fost amendat.
Daca spuneam ca e o crima, sau accident cu morti,tot dupa 35min,veneau?
Am scris un roman politist, spuneti-mi este un abuz ?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Martor asistent torr10 torr10 Poate fi martor asistent in proces aceasi persoana cu cel reclamat de mine la Politie?,deci implicat direct in caz? Va da-ti seama ca, ce a declarat el, ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda politie torr10 torr10 In 29-11-2012 am solicitat interventia Politiei deoarece un vecin m-a amenintat cu drujba ca ma omoara ca are el grija de mine si de familia mea ca omoara ... (vezi toată discuția)
Fotografierea unui politist pe domeniul public torr10 torr10 Poti fotografia un politist pe strada?Daca nu, ce lege reglementeaza aceasta? -Dar daca faci pozele publice? Multumesc! (vezi toată discuția)