avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... indemnizatie pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

indemnizatie pensie pe caz de boala

Buna ziua, tatal meu are 69 de ani, este pensionat din 2007 cu pensie anticipata cu penalizare si de 4 ani este pensionat datorita varstei, are 780lei.
De doua saptamani a suferit accident vascular cerebral ischemic la occpitalul stang, prin urmare nu vede cu ochiul drept, plus alte probleme de sanatate cum ar fi diabet de tip 2, ischemie cardiaca, hipertensiune, alhzimer, etc.

As dori sa stiu daca in aceste conditii se ofera o anumita indemnizatie de la stat? dr-ul de familie a spus ca da. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:00, 19 Septembrie 2016
Nu exista indemnizatie de invaliditate.
Exista indemnizatie de handicap.
Gasiti toate informatiile aici:

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de handicap RaitaStela RaitaStela Buna ziua, tatal meu are 69 de ani, este pensionat din 2007 cu pensie anticipata cu penalizare si de 4 ani este pensionat datorita varstei, are 780lei. De ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare in caz de accident vascular cerebral lucist_r lucist_r Buna seara, V-as ruga sa imi oferiti o informatie referitoare la conditiile de pensionare pentru tatal meu care acum 4 ani a suferit un accident vascular ... (vezi toată discuția)
Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)