avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara fiscal

Buna ziua.
Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai raspunde la telefon si nu mai dau de el pentru a-mi da fiscalul ca sa o pot inmatricula.

Ce ar trebuie sa fac in cazul asta?
Daca depun plangere la politie sau daca il dau in judecata ar fi o solutie?


Sau ar fi posibil inmatirculatul masini fara fiscal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 19 Septembrie 2016
Vanzatorul masinii este consemnat in documente ?
Daca vanzatorul nu este trecut drept proprietar,inseamna ca acesta nu a inmatriculat vehiculul,nu a inregistrat pe rol fiscal bunul mobil,pe cale de consecinta nu poate sa va prezinte certificat fiscal
Este unul din clasicile metode de inselaciune
Verificat atent documentele vehiculului
Daca proprietar figureaza persoana din Olanda-daca intentionati inmatricularea vehiculului este necesar sa incheiati cu acesta documente de tranzactionare bun mobil
Cred ca cel de la care am cumparat masina este trecut ca si proprietar deorece a scos un rand de numere rosi. Dar o sa verific maine detaliat.
Daca vanzatorul apare drept proprietar in documentele vehiculului,initial parcurgeti procedura prealabila de notificare oficiala a acestuia,cu obligatia prezentarii certificatului fiscal,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inseleciune cu un autoturism Mariusbily09 Mariusbily09 Salutare ! Cineva care ma poate ajuta cu un sfat.?.am cumparat in urma cu cateva zile un autoturism din zalau.proprietarul mi -a dat briful numere rosii mai ... (vezi toată discuția)
Auto-intermediar Claudiu96G Claudiu96G Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru ... (vezi toată discuția)
Fiscal masina Nichitac Nichitac Am cumpărat recent o mașină iar fostul proprietar nu vrea sa imi dea fiscalu. Ce pot face eu? (vezi toată discuția)