avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inseleciune cu un autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inseleciune cu un autoturism

Salutare ! Cineva care ma poate ajuta cu un sfat.?.am cumparat in urma cu cateva zile un autoturism din zalau.proprietarul mi -a dat briful numere rosii mai putin fiscalul. Ce e de facut ca sa imi pot inmatricula autoturismul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 21 Februarie 2018
Ce fel de document de tranzactionare bun mobil ati incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Certificatul fiscal este document obligatoriu de depus de catre vanzator la incheierea documentelor de tranzactionare drept de proprietate bun mobil
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia depunerii certificatului fiscal sub sanctiunea obligarii la plata aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)
Lipsa certificat fiscal autoturism laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul in care vanzatorul unui autoturism nu poate da certificat fiscal (are amenzi neachitate) desi a vandut masina in 2015 si a promis ca va ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal auto robert900 robert900 Scenariul este urmatorul: autoturism adus din afara tarii, scoase doua randuri de numere rosii de catre primul proprietar in jud. Cluj. Apoi autoturismul se ... (vezi toată discuția)