avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii SEAP

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare referitoare la noua lege a achizitiilor publice: In momentul in care se finalizeaza o achizitie directa pe SEAP (autoritatea publica anunt de achizitie - compania trimite oferta - este solicitata copmaniei sa incarce oferta in catalogul SEAP - autoritatea finalizeaza achizitia), este obligatoriu sa se semneze un contract? Daca da, exista un numar de zile in care trebuie ca acesta sa fie semnat? Si daca nu se face contract se considera ca acizitii anu a avut loc sau se pot presta serviciile comandate pe SEAP fara probleme legale?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alexandru_grigoras , utilizator 09:23, 26 Septembrie 2016
Buna ziua !

Pentru noi, ca operator economic, la achizitiile directe de furnizare produse nu a mai fost necesar sa incheiem si contract cu autoritatea contractanta, anuntul de atribuire pe SEAP reprezentand comanda ferma atat pentru AC cat si pentru OE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura de cumparare directa seap MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! O universitate cu care avem legaturi comerciale au demarat procedura de cumparare directa pe SEAP a mai multor produse din ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)