aveno 
	    	Utilizator

aveno 
	    	Utilizator	    

roxana69 
	    	Utilizator

roxana69 
	    	Utilizator	    

roxana69, utilizator
 roxana69, utilizator 	
			 ContSters400311 
	    	Utilizator

ContSters400311 
	    	Utilizator	    

In baza contractului de munca inregistrat la ITM el este automat asigurat si beneficiaza de concediu medical.
~ final discuție ~
 monicaelena83	                   

Buna dimineata, in urma cu 6 luni am semnat un cim pe per determinata, care expira la data de astazi la 8h, in paralel am avut un al doilea cim la 2 ore pe ... (vezi toată discuția)
	                    monicaelena83	                   

Buna dimineata, in urma cu 6 luni am semnat un cim pe per determinata, care expira la data de astazi la 8h, in paralel am avut un al doilea cim la 2 ore pe ... (vezi toată discuția)

fundy	                   

Daca in ultimele 6 luni, functionar fiind, am beneficiat si de venituri din participarea la anumite comisii, acestea intra in baza de calcul a indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
	                    fundy	                   

Daca in ultimele 6 luni, functionar fiind, am beneficiat si de venituri din participarea la anumite comisii, acestea intra in baza de calcul a indemnizatiei ... (vezi toată discuția)

miruna82	                   

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)
	                    miruna82	                   

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)