avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... LEGEA 85 DIN 2006
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

LEGEA 85 DIN 2006

Buna ziua,

Lichidatorul judiciar este sau nu este obligat sa comunice tabelul preliminar de creante unui salariatilor din tabel?
Sau ...cum se considera indeplinita cerinta privind incunostiintarea salariatului?
Problema este a unui fost salariat al unei societati intrare in insolventa, ulterior in faliment caruia nu i s-a comunicat tabelul preliminar astfel incat s-a aflat in imposibilitatea de a formula contestatie. Ce sanse mai are sa formuleze o contestatie/cerere de de repunere in termen.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: donigao , utilizator 10:46, 20 Ianuarie 2017
Nu stie nimeni cum trebuie instiintat un fost salariat despre tabelul preliminar?
Chiar nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale societate in insolventa andrerieu56 andrerieu56 1. dreturile care provin din relatiile de munca nu au fost inscrise de adm. judiciar din oficiu in tabelul de creante asa cum prevede legea! 2. creantele ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)