avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbrul de mediu pentru masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbrul de mediu pentru masina vanduta

Buna ziua!

Problema sta in felul urmator: vreau sa vand masina pentru care am platit timbrul de mediu in februarie 2014. Ce ma intereseaza este daca pot recupera taxa timbrului dupa vanzarea acesteia si care ar fi procedura?

Va multumesc pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu taxa recuperata,solutii de evitare a taxei la transcrierea pe viitorul proprietar flo1990b flo1990b Buna ziua,intentionez sa vand o masina care are taxa de inmatriculata recuperata de fostul proprietar...am cumparat masina gata inscrisa in 2012 cand nu exista ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Conditii plata timbru de mediu cvhades cvhades Intrebarea vine in contextul timbrului de mediu care se plateste la achizitionarea/inmatricularea unei masini, intrat in vigoare la 15 martie 2013. Situatia ... (vezi toată discuția)