avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu paternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu paternitate

BUNA ZIUA,PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG CU UN RASPUNS, IN ACEST MOMENT LUCREZ SI BENEFICIEZ DE STIMULENTUL DE INSERTIE,AS PUTEA RENUNTA LA ACESTA SI SA INTRU IN CONCEDIU DE PATERNITATE? MENTIONEZ CA SOTIA NU A LUCRAT,DECI EA NU PRIMESTE NIMIC,COPILUL ESTE NASCUT PE 23 FEBRUARIE 2015,POT LUA CONCEDIU DE PATERNITATE PANA PE 23 FEB 2017? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 1 Octombrie 2016
Nu are cum sa va puna piedici, intrucat legea il obliga sa va aprobe cererea privind acordarea CCC.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului comoserv comoserv Mai este obligatoriu o luna de CCC de o luna ptr tatici ? Sau este optional? Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu de crestere copil anetac anetac Buna ziua, Rog sa ma lamuriti fiindca primesc pareri diferite (angajator vs stat\\functionari publici) si nu mai stiu ce sa fac. In data de 09.08.2015 ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil RuxiBataga RuxiBataga Bună! Fetița mea împlinește 2 ani la data de 30 noiembrie 2019, eu fiind însărcinată cu al doilea copil, urmând să nasc la începutul lunii ... (vezi toată discuția)