avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare/cumparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare/cumparare masina

Buna ziua. As dori sa-mi cumpar o masina dar fiind novice in asa ceva, nu stiu care sunt pasii de urmat in privinta actelor?
Cel mai recent răspuns: popescueugen , utilizator 11:15, 3 Octombrie 2016
Daca confirmati ca sunteti novice,este de preferat sa realizati achizitia vehiculului obligatoriu in prezenta unei persoane specializate,cu verificarea temeinica a potentialului vehicul dorit,cu verificarea documentelor acestuia
Este de preferat ca anterior demaratii incheierii documentelor autentificate pentru achizitie vehicul sa realizati o verificare tehnica a vehiculului in unitate specializata acreditata,eventual reprezentant/dealer marca
Nu va lasati inselat de reclama,culoare,sau pret !
Succes !
Multumesc mult! Sa aveti o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto Bujor Stănică Bujor Stănică Ce acte trebuie sa fac daca cumpar un autoturism inmatriculat din alt județ. Sau schimbat formularele? (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Certificat si nr reținute eugelu eugelu buna ziua...mi.sa retinut cercificatul de inmatriculare si nr in Austria din motivul ceva defecțiuni la sistemul de frânare.. am fost sancționat cu ... (vezi toată discuția)