avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe SRL-D

Buna ziua.

Pentru un SRL-D fara angajati, ce taxe si impozite lunare/ anuale exista?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florentina Nan , utilizator 03:14, 26 Octombrie 2020
Multumesc.

O seara placuta.
Asemenea.
Succes!
Bună ziua,
Fiul meu a deschis un srl-d in iunie 2018. In aceasta perioada nu a avut activitate și nu a depus nicio declarație sau bilant.
Bănuiesc că s-au schimbat multe de zece ani de când am ieșit eu la pensie ,am fost contabilă ,dar as vrea să îl ajut....Ce se poate face? Mulțumesc anticipat pentru bunăvoință
Buna seara!

Va trebui sa depuneti electronic declaratiile 100 pentru fiecare trimestru de la infiintare pana in prezent, chiar daca sunt pe 0, si bilant intocmit la 31.12.2018 si 31.12.2019.
Aveti nevoie de:
- certificat digital calificat emis de unul din furnizorii agreati ([ link extern ] ),
- procura notariala pentru depunerea de declaratii si acces SPV, in cazul in care detinatorul certificatului digital nu este reprezentantul legal al societatii
- formular 150 ([ link extern ] )
- inregistrare SPV ([ link extern ] .

Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit sau pe profit ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care produce soft la comanda. Firma, va fi foarte mica la inceput, cel putin, cu o cifra de afaceri nu prea mare nici ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la societate platitoare pe profit la microintreprindere cu impozit de venit Luca Ileana Luca Ileana Salut. In noiembrie 2009 mi-am infiintat o firma srl platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de tva. vreau sa trec aceasta firma la ... (vezi toată discuția)