avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract stagiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract stagiu

Buna ziua
va rog ma puteti ajuta
daca o persoana are contract de munca la o firma particulala fucntia de incadrare:registrator medical(part time 2 ore); este incrisa la master pt biolog; i se cere si contract de stagiu pt 6 luni ca si biolog; i se poate face contract de stagiu pe functia de biolog la aceasi firma unde are si contractul de munca?
cum se procedeaza cu contractele de stagiu?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 12:01, 7 Octombrie 2016
Nu a lucrat niciodata ca biolog ?
nu, a lucrat si lucreaza in prezent ca si registrator medical; dar acum este si anul doi la master tot pt bilog; si i se cere stagiu ca si biolog
Atunci poate efectua stagiu pentru functia de biolog.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul pentru noii angajati irumes irumes Stie cineva daca exista model de adeverinta pentru cei care debuteaza in profesie si trebuie sa faca stagiul de 6 luni..... este vorba de acea adeverinta care ... (vezi toată discuția)
Stagiu sanda2s sanda2s Buna seara! Sunt angajat cu o vechime de 30 ani intr-o societate iar pe postul actual am o vechime de 10 ani. Postul, conform COR cod 215101, ... (vezi toată discuția)
Stagiu absolventi zxz19 zxz19 Buna ziua, Dacă o persoana care a absolvit fac. In 2014, anterior absolvirii ( 1 an) si ulterior absolvirii a lucrat ca si tehnician la alt angajator si ... (vezi toată discuția)