Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.. in perioada mai 2009 - martie 2011 m-am aflat in CCC ...
 M1haela 
	    	Utilizator

M1haela 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 maya_dumy	                   

Am inceput activitatea in invatamant la 01.09.2002. In perioada 01.01.2009 - 31.08.2010 am avut contractul de munca suspendat deoarece am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
	                    maya_dumy	                   

Am inceput activitatea in invatamant la 01.09.2002. In perioada 01.01.2009 - 31.08.2010 am avut contractul de munca suspendat deoarece am stat in concediu ... (vezi toată discuția)

nicu3	                   

Buna Ziua

Am contract individual de munca cu scoala fiind profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)
	                    nicu3	                   

Buna Ziua

Am contract individual de munca cu scoala fiind profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)

KCJ333	                   

Buna seara, 
Doresc sa ma ajutati intr-o privinta 
Sotia a lucrat in invatamant,fiind gravida a terminat perioada contractuala (per.determinata) poi a ... (vezi toată discuția)
	                    KCJ333	                   

Buna seara, 
Doresc sa ma ajutati intr-o privinta 
Sotia a lucrat in invatamant,fiind gravida a terminat perioada contractuala (per.determinata) poi a ... (vezi toată discuția)