avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare RADET

Buna ziua,
poti sa te debransezi de la sistemul de incalzire centralizat fara sa informezi RADET? Daca sunt propietari in bloc, care nu figureaza debransati de la RADET ei pot fi scosi de la plata caldurii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 08:12, 1 Noiembrie 2016
@gcprmr, ca s-au facut legal sau ilegal debransarile s-au facut de doi ani , cum sustineti ,
legea 325/2006 reglementeaza modul cum se fac aceste dembrasari , decizia de scutire de la plata calduri centralizate o ia organele de decizie a asociatiei de propietari ( comitetul executiv, presedintele ) dumneavoastra timp de doi ani nu ati contestat nici listele nici decizia de scutire de la plata centralizata a propietarilor debransati , ( prin lipsa de reactie si de interes ,timp de doi ani se intelege ca ati fost de acord cu aceasta situatie, afirmatia ca nu ati stiut nu este o scuza ) , Aveti dreptul sa contestati listele in termen de 10 zile , puteti sa incepeti sa contestati repartizarea cheltuielilor incepand cu aceasta luna ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor alina_25 alina_25 Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul ... (vezi toată discuția)
Conditionare caldura de plata integrala a facturii radet gcprmr gcprmr Buna ziua, locuiesc intr-un bloc in care majoritatea locatarilor au centrale de apartament si doar 4-5 apartament au ramas racordate la RADET. Este legal si ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura in bloc cu debransati de la radet gigiraut gigiraut Buna ziua,locuiesc intr-un bloc din sectorul “care este” si care bloc nu are restante la furnizorii de servicii. In bloc avem 40% apartamente debransate de ... (vezi toată discuția)