avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... competenta Politia Locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

competenta Politia Locala

locuiesc cu chirie dintr-un bl.A.N.L, construit pe un teren al unei societăți comerciale private, care se afla in insolventa. in fata bl.am delimitat un loc pt.parcarea autoturismului. poate Politia Locala sa ma sancționeze in acest sens?

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:52, 7 Octombrie 2016
Puteti primi o amenda contraventionala deoarece ati facut delimitari/ amenajeri pe domeniul public.
Locuri de parcare (in zona, nu fixe) pot fi stabilite de catre primarie prin hotarare de consiliu local si cu distribuirea contracost, anual, a unui talon de parcare la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarile de resedinta benvenutto benvenutto Buna ziua, Am si o nelamurire legata de acest subiect. Doresc sa stiu daca exista un act normativ care sa oblige primaria unui oras (Timisora) sa concesioneze ... (vezi toată discuția)
Loc parcare mihaelllatya mihaelllatya Buna seara! Apartamentul pe care l-am inchiriat a venit la pachet cu un loc de parcare platit la primarie. Il gasesc de cele mai multe ori ocupat seara cand ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare, conditii de obtinere popaadina popaadina Buna seara, Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o informatie:pot obtine loc de parcare daca nu am domiciliul pe adresa respectiva dar sunt titularul ... (vezi toată discuția)