avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc parcare

Buna seara! Apartamentul pe care l-am inchiriat a venit la pachet cu un loc de parcare platit la primarie. Il gasesc de cele mai multe ori ocupat seara cand revin de la serviciu. Ma gandeam sa cumpar un blocator parcare. Este legala instalarea lui in sectorul 3? Am vazut parcari din sectorul 4 dotate cu asemenea blocatoare.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:01, 31 Iulie 2019
De regula, primariile acorda locuri de parcare contracost, in zona de domiciliu nu pe un anume loc fix. Vedeti zona hasurata pe abonamentul de parcare si daca gasiti loc liber puteti parca acolo fara sa vi se ridice autoturismul daca va reclama cineva cu loc de parcare platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microbuze cu peste 9 locuri Istefan Istefan Au voie microbuze cu peste 9 locuri, sau autoutilitare cu gabarit de peste 5m să parcheze in parcări amenajate pt. autoturisme pe domeniul public in zone ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare pentru chiriasi Annc Annc Bună ziua, Am și eu o intrebare referitoare la locurile de parcare pentru chiriasi in Bucuresti și anume: Care este procedura, ce documente trebuie ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)