avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina leasing
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina leasing

Buna seara! Am cumparat o masina de la firma Nurvil, o masina care a fost pierduta de proprietarul care a cumparato in leasing .... acestia nu mi-au oferit cerificatul auto al masini punand ca motiv trimiterea acestuia pentru instrainare. Personalul angajat acolo mi-a spus ca nu o sa am probleme in a circula cu masina si ca politia rutiera ar tr sa cunoasca protocul ... ! va rog sa imi spuneti doar daca pot sau nu sa circul pe drumurile publice ! Va multumesc anticipat pentru timpul si raspunsul acordat !
Cel mai recent răspuns: VAST Expertise SRL , Expert judiciar 12:28, 11 Octombrie 2016
In mod normal nu poti sa circuli cu masina fara certificatul de inmatriculare. Ai nevoie de o dovada prin care sa justifici de ce nu il ai. Ai primit o astfel de dovada de la firma? Sau ti-au spus care este acel "protocol"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata cu un automobil. am nevoie de 4 sfaturi. multumesc elyas elyas Buna ziua. Imi puteti oferi va rog cateva pareri despre urmatoarea situatie? O masina a fost adusa in Romania in ianuarie 2010. Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul refuza sa o ia dea_power dea_power Buna ziua, Cat poate circula un viitor proprietar al unei masini cu mentiunea pe cerificatul de inmatriculare \\"instrainat catre...\\"? (Precizez ca in ... (vezi toată discuția)