avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înmatriculare auto fără fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înmatriculare auto fără fiscal

Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma întâlnesc cu proprietarul sa mi-l ofere pentru a putea înscrie autoturismul. Problema este ca masina este înscrisă pe o firma ,din care m am interesat la taxe si impozite ca firma este in insolventa. Care sunt riscurile de a merge in continuare pe drumurile publice cu acele numere . P.s (pe spatele talonului nu scrie înstrăinată către )
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:17, 2 Septembrie 2018
Politia nu va cere fiscalul, aveti 90 de zile termen in care sa inmatriculati masina pe numele dvs.. puteti circula fara probleme.
Apoi o sa fie o mare problema daca nu obtineti fiscalul ,pentru ca n*o puteti inscrie.....
Fara certificat fiscal nu puteti sa inmatriculati vehiculul
De circulat pe drumurile publice,daca nu aveti evenimente rutiere,aveti ITRCA valabile puteti circula
Daca insa va asumati responsabilitatea sa circulati in aceste conditii cu auto pe drumurile publice si sunteti depistat in trafic conducand vehicul fara documente de proprietate,va asumati automat si riscurile de a se retine permisul de conducere,documentele auto,placutele de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism rizoto rizoto am o intrebare sunt in situatia in care doresc sa achizitionez un autoturism (dacia papuc) an provenienta dupa 2002 - pentru activitati ... (vezi toată discuția)