Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

g.iancu 
	    	Utilizator

g.iancu 
	    	Utilizator	    

g.iancu, utilizator
 g.iancu, utilizator 	
			 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 marcel m	                   

am  44 de ani  ,am  muncit  21  de  ani  in  conditii  deosebite (minerit),am  dreptul  la  pensie  anticipata ? (vezi toată discuția)
	                    marcel m	                   

am  44 de ani  ,am  muncit  21  de  ani  in  conditii  deosebite (minerit),am  dreptul  la  pensie  anticipata ? (vezi toată discuția)

stamateanu	                   

la ce varsta ies in pensie la cerere daca am 10 ani lucrati in subteran ( gr. 1 speciala ) 10 ani gr. 2 si 7 ani gr. 3 (vezi toată discuția)
	                    stamateanu	                   

la ce varsta ies in pensie la cerere daca am 10 ani lucrati in subteran ( gr. 1 speciala ) 10 ani gr. 2 si 7 ani gr. 3 (vezi toată discuția)

l_iman69	                   

Am si eu o nelamurire am lucrat in minerit in grupa speciala 19 ani si 5 luni pana la data de 3.01.2006 cand am fost disponibilizat  conf OUG 8/2003. Din ... (vezi toată discuția)
	                    l_iman69	                   

Am si eu o nelamurire am lucrat in minerit in grupa speciala 19 ani si 5 luni pana la data de 3.01.2006 cand am fost disponibilizat  conf OUG 8/2003. Din ... (vezi toată discuția)