avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

buna ziua ! este legal si logic ca dupa depunerea actelor de inmatriculare la ghiseu sa astept 10 zile pana la eliberarea numerelor ? este vorba despre o auto cumparata din alt judet si inmatriculata in altul . asta inseamna ca 10 zile sa nu circul cu auto respectiva ; eu am platit rovigneta si pentru aceasta perioada precum si impozitul la auto , basca ca daca o folosesc in activitatea mea am numai de pierdut . ( inmatriculari auto prahova ).
multumesc !
Cel mai recent răspuns: armo , utilizator 05:12, 12 Octombrie 2016
Daca nu exista probleme la baza tehnica executat placute,normal acestea se elibereaza in aceiasi zi
multumesc pentru raspuns , insa intrebarea se referea cu totul si cu totul la altceva : daca este legal .............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inmatriculare blocata denisr denisr Buna tuturor! Incerc sa inmatriculez un autoturism nou, achizitionat in Romania prin intermediul unui dealer din Cluj-Napoca. Dosarul meu fiscal a fost ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada cat dureaza procesul impotriva taxei auto eduardban eduardban in acest moment ma aflu in proces cu statul impotriva taxei auto. am castigat fondul si am pierdut apelul ceea ce m-a convins sa merg mai departe la CEDO. ... (vezi toată discuția)