avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

In 1986 am cumparat o casa cu terenul aferent, pe care o detin si astazi, desi in acea perioada se putea cumpara casa doar cu 250 mp de teren .
Dupa 1990 s-a emis titlul de proprietate gresit, pe numele vanzatorului, al fostului proprietar. Primaria care distribuia aceste titluri venite de la resedinta de judet, la data cand m-am dus sa il ridic, a considerat ca trebuie modificat si la oprit sa il trimita inapoi. Nu stiu ce s-a intamplat, eu am neglijat si nu am mai primit nimic, acest document nu mi-a fost solicitat nicaieri, avand act de vanzare cumparare. Acum la aceasta adresa figureaza emis tot acel titlul de proprietate eronat, iar documentul original nu mai este de gasit.
Va rog sa imi spuneti ce posibilitate exista de a deveni proprietar pe terenul curtii cumparate cu 30 de ani in urma, pentru care am platit impozite conform legilor in vigoare.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 08:59, 11 Octombrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantelor de judecata pentru constatarea unei uzucapiuni de 30 de ani.
Problema trebuia rezolvata atunci fara cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
Uzucapiune RamonaLoredana RamonaLoredana Am urmatoarea situatie: Parintii mei au cumparat, in anul 1988, o casa de la doua surori care o mostenisera prin testament de la bunica lor. In baza acestui ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate teren nadja nadja Intrebarea mea este: se poate invoca in instanta uzucapiunea pentru obtinerea dreptului (titlului)de proprietatate asupra unui teren? Speta este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)