avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In cazul deschiderii procedurii de insolventa dosarele ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In cazul deschiderii procedurii de insolventa dosarele aflate pe rolul instantelor de judecata se suspenda?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in cazul admiterii cererii de insolventa formulata de catre o societate se suspenda toate dosarele aflate pe rolul instantelor de judecata , avand ca obiect litigiu de munca?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 13:31, 11 Octombrie 2016
Este vb. de dosarele aflate pe rolul instantei de judecata in care societatea (care a cerut insolventa) are rolul de parata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 36 din lg insolventei ContSters22096 ContSters22096 care este semnificatia exacta a acestui text? va expun pe scurt o speta: 2 soc comerciale sunt in litigiu (pretentii); impotriva societatii parate se ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Pe perioada insolventei trebuie pusa in executare o sentinta civila executorie? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: Intr-un litigiu de munca a fost pronuntata de catre instanta de fond ... (vezi toată discuția)