avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura primita cu intarziere.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura primita cu intarziere.

In luna August am primit o factura de la un furnizor din luna Iunie.Voi inregistra factura in luna August, dar la Decont va trebui sa o trec la regularizari?La Declaratia 394 care s-a depus se face rectificativa sau cum se face?
Va rog sa ma ajutati nu am mai avut de a face cu asa ceva
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Jitian , Consilier juridic 16:25, 26 August 2009
Va inregistrati in august cu factura si nu faceti rectificativa. Faceti pe luna august declaratia 394 cu factura respectiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)
Se mai pot face modificari pentru facturi emise si neprimite dupa inchiderea lunara? simona.muresan simona.muresan Buna seara, Ma confrunt cu o problema, am urmatoarea situatie: in luna iulie a acestui an-2012- nu am primit niste facturi de utilitati. Abia in luna ... (vezi toată discuția)
D300 raportata gresit olan_andreea olan_andreea Am descoperit recent ca in cursul lunii iulie, o factura fara TVA de la un furnizor a fost inregistrata cu TVA (a fost inregistrata factura si in plus TVA ... (vezi toată discuția)