avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrari contabile la Tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrari contabile la Tva

Buna

In anul 2013 am cumparat ceva de la o firma neplatitoare de tva . Respectiva firma a emis factura cu tva pe care noi l-am dedus . Anul acesta am avut control si firma respectiva ne-a virat banii pt.tva . Am inregistrat 5121=473 7200 lei.
Vreau sa intreb ce trebuie sa fac mai departe cum inchid contul 473 ?

Si daca inregistrarea deciziei de impunere in urma controlului este buna

1174 = %
441
4423
Va multumesc frumos .
Inchideti tot prin 1174.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Completare in d101 a impozitului suplimentar dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o nedumerire la inchiderea luni decembrie 2013. In 2013 am avut control si a rezultat de plata impozit pe profit datorita unor facturi de la ... (vezi toată discuția)