avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probe instanța pentru neplata orelor de noapte.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probe instanța pentru neplata orelor de noapte.

Buna seara.
Revin la dvs cu o noua problema:).

Intenționez să acționez în instanță fostul angajator pentru neplata orelor de noapte efectuate în intervalul orar 22:00-01:00 timp de 1,5 ani în perioada 01.11.2014 - 01.03.2016.Ma interesează ce sa depun la dosar pentru a fi suficient de solid.Am foști colegi care pot depune mărturie în privința asta si tot programul de lucru pe săptămâni primit pe mail de la conducere pentru întreaga perioada în care scrie clar că lucram de la ora 16:30 până la 01:00.La societate ar trebui sa existe și caietele în care fiecare angajat semna pentru intrarea si ieșirea din schimb însă nu stiu daca instanța ii poate obliga să aduca acele caiete sau societatea poate nega existenta lor.Aceasta societate își desfasoara activitatea intr-un Mall unde se poate ușor verifica ca programul societatii se desfășura până la ora 01:00.Cum să procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 18 Octombrie 2016
La cererea de chemare in judecata puteti atasa inscrisuri care sa dovedeasca ca ati prestat munca de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se permit orele de noapte daca programul nu le cuprinde? Bvirtopeanu Bvirtopeanu Buna ziua. La locul meu de munca programul de lucru din contract este 08:00-20:00, insa un coleg a lucrat pana la ora 01:00. Intreabarea mea este daca este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! contractual am semnat pentru 8 ore de munca, recent ... Angajat17 Angajat17 Buna ziua! Contractual am semnat pentru 8 ore de munca, recent am fost mutat pe schimbul II (doar pe acest schimb, fara posibilitatea de a schimba vreodata ... (vezi toată discuția)
Repartizare program lucru cim fractiune norma Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire, in cazul contractului de munca cu fractiune de norma, la sectiunea: a) Repartizarea programului de lucru se ... (vezi toată discuția)