avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Doctorat drept?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Doctorat drept?

Buna ziua!

Stie cineva in ce consta colocviul de admitere la doctorat la Facultatea de Drept de la Universitate? Ma intereseaza in special subdomeniul Drept Public.

Vreau sa incerc si eu anul acesta la Drept International Public. Orice informatie e binevenita.

Multumesc:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2009
ContSters100970, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan_lumea , utilizator 15:20, 11 Septembrie 2009
daca scrieti cologviu, aveti toate sansele =D> succes
~ Conținut șters la cerere ~
Buna.Si eu sunt inscris la examenul de doctorat de la Universiatatea Bucurestu-Drept, subdomeniul Drept Public. Nu stiu cum se tine exact examenul dar am vazut regulamentul cu colocviu si interviu. La interviu se discuta despre tema propusa de fiecare. Dar la colocviu nu stiu ce o sa fie.Probabil intrebari din tematica data. Oricum o sa ne intalnim acolo toti. Eu sunt la Dr.constitutional. Sunt multi inscrisi oare la subdomeniul Drept Public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Universitate de stat utilizator000 utilizator000 Buna seara. Sunt inscrisa la master la o universitate de stat din romania si in iulie ar trebui sa sustin examenul de disertatie. In regulamentul facultatii ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)