avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ce presupune masterul in cariera judiciara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ce presupune masterul in cariera judiciara?

ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:33, 25 Septembrie 2011
O specializare intr-o ramura a dreptului.
Un master in care se face majoritatea institutiilor studiate in timpul facultatii. Nu este specializat pe o anume ramura a dreptului, iti da practic o ''certificare'' ca ai aprofundat institutiile studiate in timpul studentiei.
Masterul in cariera judiciara consta in abordarea la un nivel superior a principalelor ramuri de drept din facultate in contextul european actual...la sfarsitul acetuia se sustine o lucrare de dizertatie, asemanatoare cu lucrarea de licenta!
MayeMaya a scris:

Un master in care se face majoritatea institutiilor studiate in timpul facultatii. Nu este specializat pe o anume ramura a dreptului, iti da practic o ''certificare'' ca ai aprofundat institutiile studiate in timpul studentiei.



Masteratul este doar o specializare intr-un domeniu al dreptului.De ex.:master in stiinte penale,master in dreptul afacerilor,master in dreptul muncii,etc.Este simplu.
@sbdcl a scris intr-un topic sters:

de cate ori pe sapt te duci la master/?cand se predau referatele?mersi


@ sebastian-barbulescu a raspuns:

Conteaza de la o univ/ la alta...de la o specializare la alta....
daca tot te inscrii , inseamna ca iti serveste asta la ceva in viitor, si merita sa te duci la cursuri, seminarii, simpozioane de cercetare, etc...
Ca doar nu faci masterul ca sa iti pui diploma in cui....


Interventie moderator
@sbdcl

Va rog sa continuati discutiile pe aceeasi tema, in cadrul aceluiasi topic.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Studii la facultati autorizate dar neacreditate CIULEILACRAMIOARA CIULEILACRAMIOARA Buna ziua! Muncesc in strainatate cu contract legal,studiez in Romania primul an FR la o universitate care este doar autorizata pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Care dintre urmatoarele universitati este mai buna? AwesomeUsername AwesomeUsername Buna ziua, Care dintre Facultatea de Drept a Universitatii „Babeș-Bolyai” din Cluj si Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” a ... (vezi toată discuția)