avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pfa

buna ziua. un consilier fiscal isi poate infiinta un pfa? in ce conditii si daca poate angaja de ex: contabil, expert contabil, etc. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 14:39, 27 August 2009
livia.mazare a scris:

buna ziua. un consilier fiscal isi poate infiinta un pfa? in ce conditii si daca poate angaja de ex: contabil, expert contabil, etc. va multumesc


In primul rand profesia se numeste consultant fiscal si este reglementata de Ordonanta 71/2001, modificata si/sau aprobata de Legea 198/2002, OUG 53/2007, Legea 352/2007.
Dupa promovarea examenului si inscrierea in Camera Consultantilor Fiscali, consultantul fiscal are dreptul sa-si exercite profesia ca persoana fizica independenta prin inregistrarea la Administratia Financiara sau poate sa constituie o societate comerciala.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
Oranina Dumitru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultant fiscal madara madara Buna seara, Pot sustine examenul pentru a deveni consultant fiscal in cazul in care vechimea in munca totala este de peste 5 ani dintre care un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Activitati contabile permise pfa Ioan Seria Ioan Seria Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii intr-o speta. Acum cateva zile am fost angajat de o clienta, expert contabil si auditor financiar sa o ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prin instanta a cotizatiilor fixe datorate de un membru al unei asociatii profesionale otilot otilot O societate membra a Camerei Consultantilor Fiscali, nu a desfasurat de la inscrierea in Camera activitati de consultanta fiscala, iar din 2009 nu a mai ... (vezi toată discuția)