avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Aflare data nastere si deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Aflare data nastere si deces

Buna ziua,
Pentru o persoana care a trait intr-o comuna dupa anul 1900, pot afla de la Primarie data exacta a nasterii si decesului sau trebuie sa ma adresez altei institutii? Sau la Arhive?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 10:57, 21 Octombrie 2016
Buna seara,
Cred ca veti gasi datele la primarie.
Daca aceasta nu va poate ajuta va trebui sa aflati unde s-au depus registrele de stare civila ale primariei si sa solicitati datele acolo.
In primul rand va trebuie sa faceti dovada ca sunteti persoana indreptatita de a intra in posesia acestor informatii.
Multumesc!O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană îndreptățită Caeriana Caeriana Bună ziua! Vă rog, dacă îmi poate răspunde cineva, ce înseamnă a fi ”persoană îndreptățită” și cum se demonstrează această calitate? În ... (vezi toată discuția)
Cautare certificat de deces adriana-de adriana-de Buna seara, cine ar putea sa ma ajute cu un sfat , cum sa procedez ca sa pot gasi certificatul de deces al unchiului meu care a decedat in 1949 in Ploiesti. ... (vezi toată discuția)
Certificate nastere si deces alexander.dominic alexander.dominic buna ziua, am o mare problema.Am avut un unchi care a murit in anul 1942 in Bucuresti .As dori sa stiu la ce institutie trebuie sa ma duc, pentru a scoate ... (vezi toată discuția)