Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

In acest caz, puteti accepta mostenirea pur si simplu sau sub beneficiu de inventar (in limita activului).
 Lulica 
	    	Utilizator

Lulica 
	    	Utilizator	    

În primul rand, in conformitate cu prevederile art. 110 alin. (1) din Codul de procedură fiscală, termenul de prescripţie in cazul creantelor fiscale este de cinci ani, termenul de prescripţie începe să curgă de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care s-a născut creanţa fiscală.
 Lulica, utilizator
 Lulica, utilizator 	
			 aidanisor 
	    	Utilizator

aidanisor 
	    	Utilizator	    

aidanisor, utilizator
 aidanisor, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Carmen76	                   

In cazul  in care beneficiarul unui credit bancar a decedat , datoria este preluata de mostenitori?
 In cazul in care mostenitorul este un copil de 25 ani , ... (vezi toată discuția)
	                    Carmen76	                   

In cazul  in care beneficiarul unui credit bancar a decedat , datoria este preluata de mostenitori?
 In cazul in care mostenitorul este un copil de 25 ani , ... (vezi toată discuția)

Rossela	                   

buna ziua.
intrebarea mea e legata de datoria creata prin acceptarea unei mosteniri
sunt unicul mostenitor legal al tatalui meu decedata in 2010 - cu ... (vezi toată discuția)
	                    Rossela	                   

buna ziua.
intrebarea mea e legata de datoria creata prin acceptarea unei mosteniri
sunt unicul mostenitor legal al tatalui meu decedata in 2010 - cu ... (vezi toată discuția)

windy	                   

O situatie ,pentru care va rog sa aveti amabilitatea sa ma lamuriti..Persoana in cauza este tatal a 3 copii.In prezent divortat,si cu un venit ... (vezi toată discuția)
	                    windy	                   

O situatie ,pentru care va rog sa aveti amabilitatea sa ma lamuriti..Persoana in cauza este tatal a 3 copii.In prezent divortat,si cu un venit ... (vezi toată discuția)