avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari are dreptul sa foloseasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari are dreptul sa foloseasca proprietatea comuna ?

Sau trebuie sa se limiteye la prevederile legii 230 / 2007 , adica sa gestioneye si sa administreye proprietatea comuna .
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
albuemanoil, utilizator
Cel mai recent răspuns: albuemanoil , utilizator 13:03, 25 Octombrie 2016
pentru rezolvarea situatiei este necesar , FARA VALURI MARI, IN ORDINE , sa fie facuti urmatorii pasi : desfiintarea asociatiei mari , infiintare asociatie in fiecare bloc , toate asociatiile de bloc se unesc intr-o FEDERATIE de asociatii pentru costuri cat mai mici si pentru a se respecta dreptul de proprietate
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2016
albuemanoil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Chirii spatii comune locatari gekura gekura 1. Va rog sa imi transmiteti daca un bloc ale carui locatari sunt intr-o asociatie de locatari formata din mai multe blocuri inchiriaza un spatiu comun, de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de libera asociere (constitutional) se respecta in romania? ContSters184021 ContSters184021 Dupa desfiintarea C.A.P.-urilor si reconstituirea prin titlurilor a proprietatilor individuale asupra terenurilor, apare Legea 230/2007 (a asociatiilor de ... (vezi toată discuția)