acum cateva luni am participat la un concurs de fotografie si am castigat locul 1 la care trebuia sa primesc 300 de dolari premiu.
eu si ceilalti concurenti nici acum nu am primit premiile de la organizator.
ne-a amanat domnul de la o luna la alta sa ii trimita ca a avut ceva probleme cu sponsorii si o sa trimita banii din salariul lui si chestii de genul.
am la dispozitie formatul original al pozelor cu toate informatiile mele codate in interiorul pozelor si copii html cum le-a postat deja pe pagina ca si poze castigatoare plus regulament mail-uri si mesaje de a le lui cum ne amana si a unui alt concurent care a vorbit cu organizatorul si tot aceasi raspunsuri a primit.
intrebarea este daca incalca drepturile de autor pentru ca deja le-a folosit si daca chiar pot sa fac ceva pentru ca m-am saturat sa tot trag de acest om?
Incapacitatea unui intreprinzator de a plati o suma baneasca nu constituie infractiune, iar pentru 300 USD nu cred ca merita deranjul unui proces in drept civil, care poate ajunge sa coste chiar mai mult decat atat. Plus ca nici daca da banii pe proces nu e sigur ca l-ar castiga.
O aparare ar fi: eu le-am dat banii cash, dar erau toti beti si nu-si mai amintesc. Eu nu voiam sa le dau banii la betie dar voiau sa faca scandal, asa ca le-am dat banii.
dupa cum am zis am mesaje si mail-uri cum ma amanat pe mine plus ca tipul e plecat dincolo nu se pune problema de genul
,,eu le-am dat banii cash, dar erau toti beti si nu-si mai amintesc. Eu nu voiam sa le dau banii la betie dar voiau sa faca scandal, asa ca le-am dat banii."