avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranjarea linistii publice - nunta de rromi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranjarea linistii publice - nunta de rromi

Buna ziua,

As dori sa stiu unde pot face o reclamatie privind deranjarea linistii publice, mai exact, o petrecere de rromi, la marginea unui complex rezidential din Chiajna. Pot apela la 112? Se va rezolva sau urmeaza sa asculte tot cartierul muzica pana maine dimineata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: StefanF , utilizator 11:56, 12 Mai 2021
Buna ziua,
Va puteti adresa la 112 dar nu stiu daca pot sa fie opriti.
Nu utilizati serviciul de urgenta,deoare riscati sa dati peste un reprezentant al serviciului special care sa dispuna sanctionarea dv pecuniara,pentru utilizare nejustificata a serviciului de urgenta 112
Serviciul de urgenta,legal poate fi utilizat numai pentru sesizarea anumitor fapte
In speta dv sesizati oficial politia responsabila teritorial ,care daca se confirma tulburarea linisti,poate aplica amenda in temeiul disp L nr 61/1991
Multumesc pentru raspuns.

Prin politia responsabila presupun ca va referiti la politia locala?
Ma gandesc ca pot face si o sesizare catre politia locala care ii poate da in prima instanta un avertisment locatarului care deranjeaza linistea publica sau este musai ca politia locala sa sesizeze ea actul de deranjare a linistii publice?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
StefanF, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin asculta muzica tare la ora 20:00 on64 on64 Buna seara. Am o mare problema cu vecina de alaturi care asculta muzica mult prea tare si nu stiu ce as putea sa fac. La politie cum pot apela doar prin 112 ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica victor1906 victor1906 Buna ziua. Vreau sa intreb daca intr-o curte comuna unde locuiesc multe familii si sunt si multi vecini in imprejurimi, este voie sa se faca adunari ... (vezi toată discuția)
Caine care latra cind este lasat singur in casa indiferent de orele de liniste.ce se poate face? avy33 avy33 Buna ziua Vecinul deasupra mea are un caine bichon care atunci cind este lasat singur in casa latra de rasuna blocul .Eu locuiesc la etajul 3, vecinul la 4 ... (vezi toată discuția)