avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat lipsa în proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat lipsa în proces

Dacă de la începutul procesului nu am avocat în calitate de persoana vatamata, am crezut ca martorii pe care i-am propus și care au vazut faptele, vor spune adevărul, dar se pare ca martorii intenționat nu spun totul, motivând ca a trecut aproape doi ani de la fapta și nu-și mai aduc aminte,la audierea lor nu aveam avocat în calitate de persoana vatamata , și am de gând să-mi angajez avocat pot cere reaudierea martorilor la următorul termen, vă rog să-mi răspundeți!!!
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 19:10, 24 Octombrie 2016
Nu prea cred ca aveți șanse sa rezolvați asa.

Trebuia sa angajați avocat anterior judecății.
Drepturile trebuie exercitate la timp și nu lăsate în paragina...
Ce șanse aș avea dacă aș face plângere penala pentru mărturie mincinoasa, deoarece martorii au susținut unele afirmatii în timpul urmăririi penale și alta în timpul judecății, s-ar prelungi procesul, martorii sunt propusi de catre mine dar se tem având în vedere ca inculpatul este o persoana influenta, va rog să-mi răspundeți!!!
Pentru plangere penala puteți angaja avocat.
Aveți însă grija sa nu îl angajați prea târziu.

E bine sa se ocupe de caz de la început și sa facă el plângerea penala după ce analizează cazul.
Se mulțumește!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare marturie viorelv viorelv Dacă un martor omite anumite afirmatii în timpul audierii în cursul judecății, afirmații pe care le-a făcut în cursul urmăririi penale, poate fi ... (vezi toată discuția)
Plangere împotriva judecatorului viorelv viorelv Se pot cere înregistrările ședinței de judecata unde se poate auzi declaratia unui martor în care spune un anumit lucru iar după aproximativ 10 min. ... (vezi toată discuția)
Martor sau persoana vatamata viorelv viorelv In cazul in care o persoana care face o plângere impotriva unei persoane cu privire la făptul ca aceasta a facut afirmații mincinoase , infracțiunea de ... (vezi toată discuția)