Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Justitiarul711	                   

CRDS, mai exact in Canada, cu ultimul domiciliu in Romania, la Bucuresti, solicita atribuirea de CNP, dupa care doreste eliberarea unui pasaport CRDS. ... (vezi toată discuția)
	                    Justitiarul711	                   

CRDS, mai exact in Canada, cu ultimul domiciliu in Romania, la Bucuresti, solicita atribuirea de CNP, dupa care doreste eliberarea unui pasaport CRDS. ... (vezi toată discuția)

mik_zoltan	                   

Buna,
Se poate depune cererea pentru pasaport si intr-un alt judet decat judetul (localitatea) de resedinta?
In lege scrie ca nu, dar este asta valabila ... (vezi toată discuția)
	                    mik_zoltan	                   

Buna,
Se poate depune cererea pentru pasaport si intr-un alt judet decat judetul (localitatea) de resedinta?
In lege scrie ca nu, dar este asta valabila ... (vezi toată discuția)

adelinchiva	                   

Buna ziua, luni am programata o plecare in Thailanda si am pasaportul expirat, sunt interesat cat de repede pot obtine un pasaport nou, si ce tip de pasaport? ... (vezi toată discuția)
	                    adelinchiva	                   

Buna ziua, luni am programata o plecare in Thailanda si am pasaportul expirat, sunt interesat cat de repede pot obtine un pasaport nou, si ce tip de pasaport? ... (vezi toată discuția)