Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 gabi2204 
	    	Utilizator

gabi2204 
	    	Utilizator	    

gabi2204 
	    	Utilizator

gabi2204 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 metulica	                   

am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)
	                    metulica	                   

am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)

Dulcina	                   

Am patit-o! Mi-au ridicat autovehicolul din sect 1, str Postelnicul, perpendiculara pe Bd Ion Mihalache. Masina era parcata perpendicular pe trotuar. 
Ceea ce ... (vezi toată discuția)
	                    Dulcina	                   

Am patit-o! Mi-au ridicat autovehicolul din sect 1, str Postelnicul, perpendiculara pe Bd Ion Mihalache. Masina era parcata perpendicular pe trotuar. 
Ceea ce ... (vezi toată discuția)

vladdoru	                   

Buna ziua. Am primit un plic acasa de la politie in care mi se solicita sa spun cine conducea masina in data de , locul si ora. Mentionez ca e in afara ... (vezi toată discuția)
	                    vladdoru	                   

Buna ziua. Am primit un plic acasa de la politie in care mi se solicita sa spun cine conducea masina in data de , locul si ora. Mentionez ca e in afara ... (vezi toată discuția)