Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai voie să vb cu nimeni să ai nici o prietena si nici un prieten . Viața mea este un calvar vb foarte urat cu mine nu are nici o sfială fata de copiii. Mă condamnă tot timpul că eu îl înșel lucru pe care nu l-am făcut niciodată. Are fel si fel de imaginați pe care le crede si care mi le spune mie . Medicul de familie mi-a dat trimitere cu el la psihiatrie dar refuză să meargă . As pleca la părinți cu copii dar mie frica de el ca se va omora lucru care la mai făcut acum șase ani când a încercat să se spânzure . Si nu stiu daca plec asa cu copii adică dacă părăsesc domiciliu el va putea să-mi ea copii . Am nevoie de un sfat va rog mult mie frica sa nu înnebunesc eu înaintea lui.
Mulțumesc ptr răspuns . Deja stresul își spune cuvântul la mine am intrat la menopauza la 31 de ani lucru care nu e bun si nu stiu câteodată cred că o iau razna ...prea mult stres, chin tot timpul cronometrata cât stau ,când vin,cand termin treaba sa răspund tot timpul la telefon ca daca nu ...de ce n-ai răspuns cu cine erai ceai făcut de ce nu răspunzi , sasa mai departe. Stiu ca m-am hotărât și voi pleca cât mai curând . Mulțumesc încă o dată.
Nu mai amanati si plecati, dar fara sa banuiasca nimic - mare atentie daca e chiar asa de ciudat. Poate nu ar strica sa inregistrati cateva scene de abuz pe telefonul mobil ca sa aveti un motiv clar cand cereti ordin de interdictie dupa ce v-ati mutat - neaparat - si divort tot imediat. Statistica ne spune ca au fost 800 de omoruri din "dragoste" in ultimii 10-15 ani, deci paziti-va si nu ii permiteti sa va distruga.
Divort
nuzzu
sunt o femeie foarte dezamagita din toate punctele de vedere.sotul meu lucreaza in spania ,m_a chemat si pe mine acolo si m_a maltratat si fizic si psihic ... (vezi toată discuția)