avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costul unui act de succesiune la notar si al unui act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costul unui act de succesiune la notar si al unui act de vanzare-cumparare imobil

Buna seara

Tata a murit de curand si va trebui facuta succesiunea,Cat costa?De asemenea,cat costa la notar incheierea unui act de vanzare-cumparare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:37, 27 Octombrie 2016
Este in functie de valoarea bunurilor, de valoarea declarata la vanzare, de valoarea din grila notarilor si de onorariul notarului, deci indicat este sa mergti cu hartiile la notar. Bafta multa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Florentina. Asghary Florentina. Asghary Bună dimineața. Tatăl meu a murit de curand si trebuie sa fac succesiunea unui apartament de 3 camere situat în București sector 5. Va rog să îmi ... (vezi toată discuția)
Succesiune daniella28 daniella28 as vrea sa stiu va rog cum este cu succesiunea?eu si mama avem un apartament de trei camere si tata a murit in 1993.eu sunt singurul mostenitor,mama este ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)