avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna - conditii pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna - conditii pensionare

eu fac 60 ani pe 1 martie si am doar 24 ani de munca,pot iesi la pensie la limita de varsta ,si mai pot lucra?cat va fi pensia mea?multumesc
Cel mai recent răspuns: darylu , utilizator 12:47, 6 Noiembrie 2016
Daca sunteti barbat , va puteti pensiona la limita de varsta dupa anul 2022 luna Martie la varsta standard de pensionare de 65 ani .

Daca sunteti femeie, va puteti pensiona la limita de varsta dupa anul 2017 luna Noiembrie la varsta standard de pensionare de 60 ani si 8 luni.

Dupa pensionarea la limita de varsta , puteti realiza alte venituri, astfel incat sa cumulati pensia cu acele venituri.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc de raspuns...sunt femeie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala TomaSebastian TomaSebastian Buna ziua ! Sunt nascut la 18.11.1958 . Lucrez din anul 1976 cu carte de munca . As vrea sa-mi spuneti in ce an pot iesi la pensie anticipata partiala si cat ... (vezi toată discuția)
Pensionare Apostoaemihai Apostoaemihai Sant nascut la 01.11.1955,am un stagiul de cotizare de 38 ani 9 luni si 16 zile din care 10 ani la gr.I de munca si 4 ani la gr II,restul in conditii normale ... (vezi toată discuția)