Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista.
Ieseam de la o pensiune care se afla in curba, rotile calcau prima banda, nu aveam vizibilitate datorita vegetatiei crescute (salcami) pe prima banda, m-am asigurat, am inaintat, din curba venea motocicleta si a lovit bara masinii, s-a destabilizat si a fost aruncata la o distanta de cativa zeci de metri. Politia a venit, apoi ambulanta. Alcoolemie 0, atat eu cat si victima.
Au trecut cateva luni de atunci iar ea la cateva zile dupa accident dupa ce am vizitat-o la spital si m-am intalnit si in oras m-a asigurat ca vrea doar sa se despagubeasca prin RCA.
Am sunat agentul care se ocupa de caz si a spus ca a depus plangere impotriva mea si ma poate chema la declaratie doar dupa ce victima obtine certificatul medico-legal de la IML, ceea ce a spus si dansul ca dureaza.
Are trei fracturi, 2 la ambele brate si unul la picior, la trei zile dupa accident avea antebratele in ghips si piciorul.
Dosarul pentru RCA a fost depus. Am verificat pe ASF.
In cazul in care se va depune plangere, la ce ma pot astepta? Cum as putea sa ma impac cu ea?
Subliniez faptul ca doresc o impacare cu victima si imi pare extrem de rau pentru situatia acesteia tinand cont ca n-as putea stii vreodata prin ceea ce a trecut in lunile in care era imobilizata la pat.
Ce atitudine pot avea in situatia aceasta? Nu ma pot gandi decat ca am vatamat fiica, sora, logodnica cuiva si ca puteam sa-i sfarsesc viata astfel astfel mi-e frica sa nu 'inghet' intr-un moment al conversatiei in care voi fi blamat (pe buna dreptate, astfel de aici si blocajul)
Am o situatie similara, daca ma puteti ajuta.
Am fost implicat intr-un accident rutier , acum 2 zile, in care nu am acordat prioritate, iar celalalt sofer nu avea asigure si mai avea un pasajer in dreapta.
Nu a dorit sa cheme salvarea la fata locului sau politia, a dorit sa face o amiabila pentru a 2-a zi, cand o sa aiba asigurare, nu am fost de acord si m am dus sa reclam accidentul la Brogada Rutiera, accidente usoare.
Dupa cateva ore, s-a razgandit si pasagerul din dreapta a spus ca are fractura la degetul mic si ca el merge la Brigada Rutiera - Udriste, sa depuna plangere penala, pt vatamare corporala impotriva mea.
Acum mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala.
Puteti va rog sa ma ajuti ?
Cum as putea sa procedez eu acum?