avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Angajata firmei a nascut, cele 42 zile s-au implinit in 05.08.2009, pana aici ea are concediu medical de lauzie. De la acesta data si pana in 30.08.2009 nu a facut cererea de acordare a ccc, a fost in spital cu copilul din 06.08.2009 pana in 20.08.2009 dar nu are decat biletul de iesire din spital pe numele copilului.
- poate sa depuna cererea de suspendare la firma si cu ce data?
- cu ce data se poate face decizia de suspendare si trecerea in ccc?
Cel mai recent răspuns: Voxaledana , utilizator 15:23, 28 August 2009
Multumesc foarte mult pentru informatii!
Jos palaria!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim, urmare concediului de maternitate steluta_2015 steluta_2015 Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu suspendarea unui contract de munca, pt.a intra in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani, avem o angajata ... (vezi toată discuția)