avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pensia de intretinere
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pensia de intretinere

Buna ziua . Traiesc in Italia si de curand am primit o instiintare din partea statului italian in care sunt obligat sa platesc 25% din venitul lunar pensie de intretinere mamei fetitei mele in varsta de 7 ani. Ele locuiesc in Romania . Mentionez ca eu mai am un copil in varsta de 14 ani din alta casatorie caruia i platesc pensie de intretinere. Cum e posibil asa ceva deoarece art.529 din codul civil prevede plata a 16.5% atunci cand sunt 2 copii ?
Cel mai recent răspuns: Danlarisanicola , utilizator 09:07, 3 Noiembrie 2016
Eu am 30 de zile sa raspund statului italian pentru a rezolva pe cale amiabila prin care sa fac dovada platii si retroactiv incepand cu iulie 2014 daca nu i-mi deschid proces si din cate am inteles de la un avocat urmeaza sa-mi opreasca 20% lunar di venitul meu! Problema e ca nu stiu cat am de platit si in baza carui document din 2015 au luat aceasta decizie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire procente pensie alimentara mai multi copii-jurisprudenta romana sky2015 sky2015 Situatia este urmatoarea: Se plateste pensie intretinere unui copil minor care locuieste cu mama sa in cuantum legal de 1/4(25%) din venit.Din o casatorie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară goodrige goodrige Bună ziua, Plătesc pensie alimentară 20% din venit. Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o nouă ... (vezi toată discuția)
Recurs pentru pensia de întreținere a unui minor. Monikkiss Monikkiss În urma procesului pentru pensia de întreținere a unui minor de 11 ani a fost dată sentința de 25 la sută din venitul lunar.Acum vă întreb ținând ... (vezi toată discuția)