avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da statul in judecata pentru nerespectarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da statul in judecata pentru nerespectarea drepturilor omului ?

Buna ziua,
Se poate da statul in judecata pentru nerespectarea drepturilor omului si dreptul la sanatate, in cazul in care statul roman refuza sa adopte o lege privind infertilitatea cuplurilor, acestea ajungand la mana clinicilor private care efectiv storc aceste cupluri de bani ? Consider ca nu este posibil ca Romania sa fie printre tarile care nu ofera nici macar un Fiv, iui sau orice fel de inseminare gratuita cand alte tari ofera cuplurilor pana la 3 sau 4 incercari gratuite.
Astept un raspuns,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carcotasa01 , utilizator 15:46, 18 Noiembrie 2016
puteti dar sansele de reusita sunt minime
de ce credeti ca sansele sunt minime?
nu sunt legile de partea noastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pentru mama surogat purtatoare adelalaz adelalaz Buna ziua, am o problema care imi afecteaza calitatea vietii , nu pot purta o sarcina. Am gasit persoane destul de respectabile care sunt gata sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Lăzăruţiu Lucian Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)
Care este regimul juridic în ceea ce privește prelevarea de spermă pentru inseminare de la soțul decedat? andreea.d andreea.d Care este regimul juridic in ceea ce priveste prelevarea de sperma de la sotul decedat pentru inseminare? Este legal? Daca da, care este procedura? Multumesc (vezi toată discuția)