avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratie conformitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratie conformitate

Buna ziua,

Firma mea cumpara produse din China, le importa in Ro si le vinde pe un site online.
Cum si de unde pot sa creez/obtin o declaratie de confirmate, daca producatorul din China nu imi poate oferi asa ceva?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:29, 3 Noiembrie 2016
Fara declaratie de conformitate, certificat de calitate si instructiuni de aplicare, toate documentele traduse in limba romana si in original, nu puteti vinde legal ceva achizitionat din import.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere declaratie conformitate George_M George_M Filiala unei firme din UE aduce in tara produse cu instructiuni traduse, insa declaratia de conformitate (dupa caz si pt marcajul CE) este in engleza. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Sfaturi dotare cu aparatura cabinet cosmetic lincolnmitzi lincolnmitzi Buna ziua, vreau sa aduc din China, aparatura specifica pentru cu cabinet cosmetic. Poate cineva sa imi dea unele sfaturi? Ce stiti despre aparate de acest ... (vezi toată discuția)
Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)